pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Cocina polaca. Kuchnia polska

Autor książki:

Izabella Byszewska

Dane szczegółowe:
Wydawca: Parma Press
Rok wyd.: 2012
Oprawa: twarda
Ilość stron: 96 s.
Wymiar: 170x160 mm
EAN: 9788377770825
ISBN: 978-83-7777-082-5
Data: 2012-02-23
Cena wydawcy: 25.00 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Zawarta w4rozdziałach opowieść ohistorii itradycji polskiej kuchni wsparta licznymi przepisami. Kulinarna wędrówka po Polsce pełna jest niespodzianek. Bogactwa iróżnorodności polskiej kuchni doświadczymy w każdym regionie. Tradycyjne pieczywo iwędliny domowe przetwory z owoców iwarzyw wspaniałe miody iniespotykana w innych krajach rozmaitość potraw z kaszy iziemniaków. Do tego polska specjalność - wyborne nalewki owocowe.

Książka "Cocina polaca. Kuchnia polska" - Izabella Byszewska - oprawa twarda - Wydawnictwo Parma Press. Książka posiada 96 stron i została wydana w 2012 r.