pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Ciasta smażone

Autor książki:

Alina Sradecka

Dane szczegółowe:
Wydawca: Bauer-Weltbild Media (KDC)
Rok wyd.: 2009
Oprawa: twarda
Ilość stron: 128 s.
Wymiar: 140x220 mm
EAN: 9788325801656
ISBN: 978-83-2580-165-6
Data: 2009-05-06
pozycja niedostępna

Opis książki:

Francuskie faworki i kółeczka piwno-serowe, pączki z różą i... z kiełbasą! Wśród przysmaków smażonych na głębokim tłuszczu znalazły się propozycje polskie, włoskie, amerykańskie, a nawet egipskie i chińskie. Są wśród nich nie tylko przekąski z ciasta, lecz także z jabłek, cebuli lub porów. Dowiedz się, jakiego oleju najlepiej używać, jak przygotować pączki z białą obwódką i kiedy jest najwłaściwszy moment na posypanie wypieków pudrem.

Książka "Ciasta smażone" - Alina Sradecka - oprawa twarda - Wydawnictwo Bauer-Weltbild Media (KDC). Książka posiada 128 stron i została wydana w 2009 r.