pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Ciasta i desery. Gotowanie krok po kroku

Autor książki:

Marianne Magnier-Moreno

Dane szczegółowe:
Wydawca: RM
Rok wyd.: 2020
Oprawa: miękka
Ilość stron: 192 s.
EAN: 9788381513869
ISBN: 978-83-8151-386-9
Data: 2020-07-27
Cena wydawcy: 29.99 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Sztuka kulinarna ma w sobie coś z magii. Na jej niezwykłość wpływa różnorodność aromatów, bogactwo kolorów i smaków. Ta książka - dzięki efektownym fotografiom i prostym instrukcjom przedstawiającym kolejne etapy przygotowania wypieków i deserów - nauczy cię robić smakowite kremy i musy oraz przygotowywać tarty i tartaletki, owocowe i czekoladowe muffiny, bezy, dobre na przegryzkę ptysie, eklerki i makaroniki, a także klasyczne ciasta i niezwykłe pyszności o niepowtarzalnym smaku. Zawarte w książce porady autorki i podpowiedzi mistrzów cukiernictwa sprawią, że magia zawita również do twojej kuchni.

Książka "Ciasta i desery. Gotowanie krok po kroku" - Marianne Magnier-Moreno - oprawa miękka - Wydawnictwo RM. Książka posiada 192 stron i została wydana w 2020 r.