pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Chemia w pożywieniu

Autor książki:

Grimm Hans-Ulrich

Dane szczegółowe:
Wydawca: Vital
Rok wyd.: 2021
Oprawa: miękka
Ilość stron: 352 s.
EAN: 9788382721034
Data: 2021-12-07
42.74 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 1-3 dni

Opis książki:

Z książki dowiesz się, czy maltodekstryna szkodzi. Czy glutaminian sodu, E621, odpowiedzialny jest za choroby neurodegeneracyjne mózgu, chroniczny ból i alergie? Dowiesz się, czym się różni, ksylitol od erytrolu i stewii. Książka zawiera dokładną listę wszystkich sztucznych dodatków, barwników spożywczych i polepszaczy smaku. Dodatkowo wymienia produkty, w których się znajdują wraz z ich skutkami ubocznymi. W końcu odzyskasz zdrowie i kontrolę nad tym, co wprowadzasz do swojej diety, unikniesz chemii w pożywieniu, ponieważ poznasz wstydliwe sekrety producentów żywności.

Książka "Chemia w pożywieniu" - Grimm Hans-Ulrich - oprawa miękka - Wydawnictwo Vital. Książka posiada 352 stron i została wydana w 2021 r. Cena 42.74 zł. Zapraszamy na zakupy!