pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Bez glutenu pszenicy i nabiału. Kuchnia domowa

Autor książki:

Antoinette Savill

Dane szczegółowe:
Wydawca: RM
Rok wyd.: 2024
Oprawa: miękka
Ilość stron: 224 s.
Wymiar: 163x231 mm
EAN: 9788381518369
ISBN: 978-83-8151-836-9
Data:2024-04-29
Cena wydawcy: 44.99 zł zapowiedź

Opis książki:

Nietolerancje pokarmowe nie oznaczają rezygnacji z różnorodnej i smacznej kuchni!
Ponad 100 przepisów dla osób z nietolerancją glutenu i białka mleka krowiego.

Kiedy trzeba przejść na dietę bezglutenową i bezmleczną, przygotowywanie posiłków staje się nie lada wyzwaniem. Musisz gotować dla całej rodziny i dodatkowo przyrządzać inne potrawy dla jednej osoby. Pomyśl - znacznie łatwiej jest gotować to, co będzie smakowało wszystkim domownikom! Nie martw się, jeśli nie masz wprawy ani bogatego repertuaru dań.

W tej książce znajdziesz pomysłowe i nowoczesne przepisy na najróżniejsze potrawy z kuchni całego świata. Z łatwością urozmaicisz nimi swój codzienny jadłospis. Może w letni dzień masz ochotę na zieloną minestrę A w zimowy wieczór postawisz na stole parujący półmisek zapiekanki makaronowej z aromatycznym sosem serowym To nieprawda, że alergicy nie mogą jeść deserów! Wypróbuj receptury na lukrowane babeczki, brownie bez mąki czy profiterolki z nadzieniem lodowym i polewą czekoladową oraz wiele innych pysznych słodkości.

Książka "Bez glutenu pszenicy i nabiału. Kuchnia domowa" - Antoinette Savill - oprawa miękka - Wydawnictwo RM. Książka posiada 224 stron i została wydana w 2024 r.