pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Barbecue. Podstawowe rodzaje grillów, przypraw i marynat

Dane szczegółowe:
Wydawca: Parragon
Rok wyd.: 2009
Oprawa: twarda
Ilość stron: 224 s.
Wymiar: 165x205 mm
EAN: 9781407556451
ISBN: 978-1-4075-5645-1
Data: 2009-04-24
Cena wydawcy: 24.00 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Grillowanie to najlepszy sposób na cieszenie się letnim słońcem w towarzystwie przyjaciół. Dzięki tej książce, obejmującej zestaw znakomitych przepisów oraz praktycznych porad, możesz urządzi9ć na świeżym powietrzu prawdziwą ucztę z najlepszymi grillowanymi daniami. Myśląc o wielkim grillowaniu, często zastanawiamy się, co wybrać: gaz czy węgiel drzewny, czego potrzebujemy, aby przyjęcie wypadło doskonale, czy wreszcie, jakie wyposażenie jest naprawdę potrzebne. Odpowiedź na te i inne pytania znajdziesz na stronach niniejszej książki. Dla nowicjuszy, którzy nigdy nie mięli w ręku szczypiec do grilla, przygotowano zaś wiele przydatnych informacji oraz zdjęć smakowitych potraw. Wystarczy więc rozpalić ogień i wrzucić przysmaki na ruszt!

Książka "Barbecue. Podstawowe rodzaje grillów, przypraw i marynat" - oprawa twarda - Wydawnictwo Parragon. Książka posiada 224 stron i została wydana w 2009 r.