pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Atlas ziół. Kulinarne wykorzystanie roślin dziko rosnących

Autor książki:

Aleksandra Halarewicz

Dane szczegółowe:
Wydawca: SBM
Rok wyd.: 2015
Oprawa: twarda
Ilość stron: 192 s.
Wymiar: 165x240 mm
EAN: 9788378458609
ISBN: 978-83-7845-860-9
Data: 2015-02-16
Cena wydawcy: 29.95 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Rośliny dziko rosnące od tysięcy lat towarzyszą człowiekowi. Jadalne zioła, traktowane jako uzupełnienie codziennego jadłospisu, mogą stać się inspiracją do wzbogacania potraw już znanych, jak i do poszukiwania nowych. W atlasie zamieszczono charakterystyki i fotografie 120 ziół, urozmaicone szczegółowymi opisami ich zastosowania i interesującymi ciekawostkami. Znajdują się tu zarówno zioła i przyprawy popularne, jak i te mniej znane, lecz warte poznania i stosowania.

Książka "Atlas ziół. Kulinarne wykorzystanie roślin dziko rosnących" - Aleksandra Halarewicz - oprawa twarda - Wydawnictwo SBM. Książka posiada 192 stron i została wydana w 2015 r.