pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Ajurwedyjska kuchnia dla wegan

Autor książki:

Talya Lutzker

Dane szczegółowe:
Wydawca: A-Ti Information
Rok wyd.: 2015
Oprawa: miękka
Ilość stron: 220 s.
Wymiar: 200x230 mm
EAN: 9788362957002
ISBN: 978-83-6295-700-2
Data: 2015-11-20
Cena wydawcy: 69.00 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Ajurweda to holistyczny system leczniczy, który naucza, że zdrowie to efekt utrzymania równowagi pomiędzy trzema energiami zwanymi wata, pitta i kapha. Właściwe odżywianie dopasowane do naszej konstytucji odgrywa w tym kluczową rolę.

Książka stanowi wyjątkowe źródło wiedzy i inspiracji dla wegan i sympatyków weganizmu. Oferuje ponad 120 przepisów na pyszne i zdrowe potrawy równoważące poszczególne konstytucje. Uczy, jak zastąpić nabiał stosowany w tradycyjnej ajurwedzie równie wartościowymi odpowiednikami wegańskimi.

Jeśli pragniesz unikać produktów pochodzenia zwierzęcego i jednocześnie zaczynasz swoją przygodę z ajurwedą, tę książkę musisz mieć w biblioteczce!
O autorce:
Talya Lutzker - jest certyfikowanym praktykiem ajurwedy, dyplomowaną masażystką, nauczycielką jogi, profesjonalną kuchmistrzynią oraz założycielką Talya s Kitchen - firmy cateringowej dostarczającej organiczne dania.

Talya uzyskała licencjat z ochrony środowiska na University of California w Santa Barbara. Wiedzę praktyczną zdobywała u De Anny Batdorff, założycielki dhyana Center of Health Sciences. Od 2003 specjalizuje się w ajurwedzie, oferując indywidualne konsultacje, wykonując masaże ajurwedyjskie oraz zabiegi pańca karmy. Talya prowadzi również zajęcia z jogi. Jej pasją jest kuchnia ajurwedyjska, którą realizuje gotując i prowadząc firmę cateringową.

Książka "Ajurwedyjska kuchnia dla wegan" - Talya Lutzker - oprawa miękka - Wydawnictwo A-Ti Information. Książka posiada 220 stron i została wydana w 2015 r.