pokaz koszyk
tylko: autor tytuł  24h
»
»
Agrobiznes. Podstawy przetwórstwa spożywczego. Podręcznik
»
»
podręcznik:

Agrobiznes. Podstawy przetwórstwa spożywczego. Podręcznik

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2008
Oprawa: miękka
Ilość stron: 200 s.
Wymiar: 160x235 mm
EAN: 978830210126701
ISBN: 978-83-0210-126-7
Data: 2009-09-01
Cena: 27.14 do koszyka pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 1-3 dni

Agrobiznes. Podstawy przetwórstwa spożywczego. Podręcznik - Ewa H. Lada - opis podręcznika:

Podręcznik dopuszczony do uzytku szkolnegoi wpisany do wykazu podręczników przeznaczonych do ksztalcenia w zawodach do nauczania w zawodzie technik agrobiznesu, na poziomie techinkum i szkoły policealnej.
Numer dopuszczenia: 05/2008.
Oceń, napisz recenzję/opinię [+]
  Bądź pierwszy - napisz opinię, recenzję o podręczniku "Agrobiznes. Podstawy przetwórstwa spożywczego. Podręcznik"
Kupujący tę pozycję zamówili również:
Produkty podobne:
Organizacja pracy cz. 1 - okładka książki
Organizacja pracy cz. 1 Tadeusz Tulibacki
Ekonomia i prawo w hotelarstwie. - okładka książki
Ekonomia i prawo w hotelarstwie. Podręcznik Alina Hajdamowicz, Krystyna Książek