pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:
 
reprint, reprodukcja:

Kucharz doskonały

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwo Graf-ika
Rok wyd.: 2009
Oprawa: twarda
Ilość stron: 422 s.
Wymiar: 210x145 mm
EAN: 9788361889168
ISBN: 978-83-61889-16-8
Data: 2011-02-22
73.95  98.00  24.05 do koszyka pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 24 h

Kucharz doskonały - Wojciech Wielądko - opis reprintu, reprodukcji:

Reprint wydania z 1786 r. Zbiór 700 przepisów kulinarnych i słownik terminów kuchennych. Poprzedzają je uwagi o produktach dostępnych w danych porach roku i przykładowe jadłospisy. Książka składa się z dwóch części. W pierwszej oprócz potaziów, przepisy na dania mięsne (z wołowiny, baraniny, cielęciny, wieprzowiny, jagnięciny, drobiu i dziczyzny). W drugiej rozdziały poświęcone rybom morskim i rzecznym oraz jarzynom, potrawom z jaj, nabiału, ciastom i ciastkom, dodatkom, sosom, a także deserom, konfiturom, syropom i wódkom
Oceń, napisz recenzję/opinię [+]
  Bądź pierwszy - napisz opinię, recenzję o reprincie "Kucharz doskonały"
Kupujący tę pozycję zamówili również:
Produkty podobne:
Domowa Kuchnia - okładka książki
Domowa Kuchnia Alina Gniewkowska
Kucharz wielkopolski - okładka książki
Kucharz wielkopolski Marya Śleżańska