pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Obsługa konsumenta. Zeszyt ćwiczeń. Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2014
Oprawa: miękka
Ilość stron: 192 s.
Wymiar: 205x295 mm
EAN: 9788302147340
ISBN: 978-83-0214-734-0
Data: 2015-09-23
pozycja niedostępna

Opis podręcznika:

Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).

Omawia zagadnienia związane z praktyczną stroną obsługi konsumenta.

Pokazuje techniki serwowania potraw, nakrywania do stołu, zdobienia dań.

Wprowadza terminy angielskie i francuskie używane w branży hotelarskiej i gastronomicznej.

Wprowadza podstawy protokołu dyplomatycznego.

Zeszyt zawiera wiele wskazówek, ułatwiających wykonanie zadań, i liczne ilustracje, które pomagają w zrozumieniu omawianych treści i stanowią wzór do naśladowania przy nauce poszczególnych technik związanych z branżą hotelarską.

Podręcznik „Obsługa konsumenta. Zeszyt ćwiczeń. Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP.