pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Zarządzanie jakością w produkcji żywności

Autor książki:

Romuald I. Zalewski

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Oprawa: miękka
Ilość stron: 392 s.
EAN: 9788389224897
ISBN: 83-89224-89-5
Data:2001-01-18
Cena wydawcy: 75.00 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Książka opisuje zagadnienia związane z zarządzaniem jakością w produkcji żywności w kontekście integracji Polski z Unią Europejską. Autor wskazuje narzędzia, które są pomocne w zarządzaniu jakością, w tym szczególną wagę przywiązuje do metod statystycznych. Podaje również, korzystając z najnowszej literatury światowej, przykłady zastosowania tych metod oraz przekonuje o konieczności likwidacji barier, które utrudniają przemieszczanie produktów w ramach Unii Europejskiej.

Książka "Zarządzanie jakością w produkcji żywności" - Romuald I. Zalewski - oprawa miękka - Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu.