pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności. Systemy, metody, narzędzia

Dane szczegółowe:
Wydawca: Difin
Rok wyd.: 2016
Oprawa: miękka
Ilość stron: 198 s.
Wymiar: 160x230 mm
EAN: 9788380850040
ISBN: 978-83-8085-004-0
Data: 2016-05-31
Cena wydawcy: 48.00 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Książka poświęcona jest wybranym, charakterystycznym problemom zarządzania jakością, od podstaw teoretycznych po uwarunkowania aplikacyjne. Autorzy odnoszą się do konkretnych przykładów w obszarze jakości, bezpieczeństwa i towaroznawstwa produktów żywnościowych. Publikacja zainteresuje przedstawicieli przemysłu spożywczego, doktorantów i studentów specjalizujących się w obszarach zarządzania, zarządzania inżynierskiego, zarządzania produkcją, zarządzania jakością oraz towaroznawstwa.

Książka "Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności. Systemy, metody, narzędzia" - Piotr Grudowski, Maria Szpakowska, Elwira Brodnicka, Ewa Marjańska, Zbigniew Celmerowski - oprawa miękka - Wydawnictwo Difin. Książka posiada 198 stron i została wydana w 2016 r.