pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Technologia gastronomiczna z obsługą gości. Podręcznik do nauki zawodu 3

Dane szczegółowe:
Wydawca: REA
Rok wyd.: 1999
Oprawa: miękka
Ilość stron: 296 s.
Wymiar: 200x260 mm
EAN: 9788371410154
ISBN: 83-7141-015-8
Data: 2008-11-13
pozycja niedostępna

Opis podręcznika:

Znajdziesz tu takie zagadnienia jak: mięso, ryby, zakąski zimne i gorące, desery, napoje alkoholowe i bezalkoholowe, bufet, obsługa gości, przyjęcia okolocznościowe, serwis specjalny, bar,higiena i ochrona środowiska a poza tym słowniczek wyrazów obcych i terminy gastronomiczne.

Podręcznik „Technologia gastronomiczna z obsługą gości. Podręcznik do nauki zawodu 3” - oprawa miękka - Wydawca: REA.