pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Emulgatory

Autor książki:

Clyde E. Stauffer

Dane szczegółowe:
Wydawca: WNT
Rok wyd.: 2001
Oprawa: miękka
Ilość stron: 182 s.
Wymiar: 190x240 mm
EAN: 9788320426618
ISBN: 83-2042-661-8
Data: 2009-03-02
36.58 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 1-3 dni

Opis książki:

- aktywność powierzchniowa- tworzenie i stabilizacja emulsji- mikroemulsje- formy krystaliczne tłuszczów i emulgatorów- mezofazy i ich znaczenie w odniesieniu do żywności- regulacje prawne dotyczące zastosowania emulgatorów w żywności obowiązujące w Stanach Zjednoczonych, Kanadzie i Unii Europejskiej- praktyczne zastosowanie emulgatoró w piekarstwie, mleczarstwie, produkcji soków i napojów oraz żywności niskotłuszczowej

Książka "Emulgatory" - Clyde E. Stauffer - oprawa miękka - Wydawnictwo WNT. Książka posiada 182 stron i została wydana w 2001 r. Cena 36.58 zł. Zapraszamy na zakupy!