pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:
 
okładka książki - Przedsiębiorstwo gastronomiczne.
Przedsiębiorstwo gastronomiczne. Podręcznik 30.67 zł pozycja dostępna!
okładka książki - Podstawy ekonomii cz. 2. Makroekonomia
Podstawy ekonomii cz. 2. Makroekonomia 28.87 zł pozycja dostępna!
podręcznik:

Ekonomia i prawo w hotelarstwie

Dane szczegółowe:
Wydawca: Difin
Rok wyd.: 2010
Oprawa: miękka
Ilość stron: 248 s.
Wymiar: 155x230 mm
EAN: 9788376411156
ISBN: 978-83-7641-115-6
Data: 2010-01-29
Cena wydawcy: 30.00 złpozycja niedostępna

Ekonomia i prawo w hotelarstwie - Małgorzata Kucharczyk, Elżbieta Mitura - opis podręcznika:

Podręcznik Ekonomia i prawo w hotelarstwie został napisany zgodnie ze standardami wymagań egzaminacyjnych dla zawodu technik hotelarstwa. Ćwiczenia i zadania o różnym stopniu trudności zawarte w podręczniku pozwalają na dobre zrozumienie i utrwalenie przedstawionych zagadnień oraz praktyczne przyswajanie wiedzy. Wzbudzają ciekawość i zachęcają do poszerzania wiadomości. Podręcznik napisany jest przystępnym językiem. Zawiera wykaz literatury do samodzielnego poszerzania wiedzy oraz słowniczek ważnych terminów. Podręcznik składa się z trzech podstawowych części: ekonomicznej, rachunkowej i prawnej. Treści zamieszczone w podręczniku uwzględniają stan prawny na 31.08.2009 r.

Oceń, napisz recenzję/opinię [+]
  Bądź pierwszy - napisz opinię, recenzję o podręczniku "Ekonomia i prawo w hotelarstwie"
Małgorzata Kucharczyk, Elżbieta Mitura - autor m.in.:
Rachunkowość zarządcza. Analiza - okładka książki
Rachunkowość zarządcza. Analiza i interpretacja Dorota Dobija, Małgorzata Kucharczyk;
Organizacja pracy biurowej - okładka książki
Organizacja pracy biurowej Elżbieta Mitura (red.);
Organizacja pracy w hotelarstwie - okładka książki
Organizacja pracy w hotelarstwie Elżbieta Mitura, Elżbieta Koniuszewska;
Kupujący tę pozycję zamówili również:
Organizacja pracy w hotelarstwie - okładka książki
Organizacja pracy w hotelarstwie Elżbieta Mitura, Elżbieta Koniuszewska