pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Chemia żywności. Sacharydy, lipidy, białka. Tom 2

Dane szczegółowe:
Wydawca: WNT
Rok wyd.: 2009
Oprawa: miękka
Ilość stron: 304 s.
Wymiar: 162x236 mm
EAN: 9788320436297
ISBN: 978-83-2043-629-7
Data: 2010-02-09
Cena wydawcy: 46.20 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Niniejszy tom 2 obejmuje zagadnienia: - charakterystyka sacharydów, lipidów, białek - właściwości funkcjonalne tych składników oraz ich wpływ na tworzenie się pożądanych sensorycznych cech produktów - chemiczne i biochemiczne przemiany składników żywności zachodzące podczas jej przetwarzania i przechowywania - nowoczesne metody oznaczania białek żywności

Książka "Chemia żywności. Sacharydy, lipidy, białka. Tom 2" - oprawa miękka - Wydawnictwo WNT. Książka posiada 304 stron i została wydana w 2009 r.