pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Audytowanie firm spożywczych GMP/GHP HACCP Jakość

Dane szczegółowe:
Wydawca: Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr
Rok wyd.: 2006
Oprawa: miękka
Ilość stron: 56 s.
Wymiar: 165x235 mm
EAN: 9788374263214
ISBN: 83-7426-321-0
Data: 2014-04-09
pozycja niedostępna

Opis książki:

Publikacja zawiera katalog zagadnień pozwalających ocenić zakład spożywczy na wielu płaszczyznach i odnoszących się do różnych kwestii, zaczynając od dobrych praktyk produkcyjnych, higienicznych, poprzez wymagania wobec produkcji i produktu, HACCP, elementy zapewnienia i zarządzania jakością, a kończąc na wymaganiach odnośnie do zagrożeń bioterrorystycznych.

Dodatkowo w opracowaniu zaproponowano różne metody oceny poszczególnych zagadnień, tak by Czytelnik w oparciu o nie mógł skonstruować własną ankietę lub samodzielnie przeprowadzić ocenę zakładu, wykorzystując podany materiał.

Informacje przedstawione w niniejszej publikacji mogą służyć zarówno studentom i przedsiębiorcom spożywczym, jak i osobom związanym z przemysłem spożywczym w sposób pośredni (architekci, inżynierowie budowlani, konsultanci, audytorzy).

Książka "Audytowanie firm spożywczych GMP/GHP HACCP Jakość" - oprawa miękka - Wydawnictwo Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr. Książka posiada 56 stron i została wydana w 2006 r.