pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Księgarnia »
Indeks autorów »
Agnieszka Budzyńska

Agnieszka Budzyńska - autor


okładka książki - Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów Piekarnia
Agnieszka Budzyńska

Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów Piekarnia

Książka. Wydawnictwo: Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr ; Kategoria: Książki / Ekonomia i biznes / Zarządzanie i marketing; Rok wydania: 2004; Oprawa: miękka;
Od 1 maja 2004 r. wszystkie zakłady prowadzące działalność w zakresieprodukcji i obrotu żywnością muszą wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP, którego celem jest zapewnienie bezpieczeństwa żywności. Aby ten cel osiągnąć, należy wszystkie techniki...
pozycja niedostępna

okładka książki - HACCP. Arkusze identyfikacji zagrożeń i krytycznych punktów kontrolnych w piekarni
Agnieszka Budzyńska

HACCP. Arkusze identyfikacji zagrożeń i krytycznych punktów kontrolnych w piekarni

Książka. Wydawnictwo: Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr ; Kategoria: Książki / Ekonomia i biznes / Zarządzanie i marketing; Rok wydania: 2004; Oprawa: miękka;
System HACCP bazuje na siedmiu zasadach, z których pierwsza to przeprowadzenie analizy zagrożeń, druga zaś określenie krytycznych punktów kontrolnych (CCP).Opracowanie pozwoli samodzielnie, bez pomocy konsultanta, zidentyfikować zagrożenia na...
pozycja niedostępna

okładka książki - HACCP. Arkusze identyfikacji zagrożeń w cukierni
Agnieszka Budzyńska

HACCP. Arkusze identyfikacji zagrożeń w cukierni

Książka. Wydawnictwo: Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr ; Kategoria: Książki / Ekonomia i biznes / Zarządzanie i marketing; Rok wydania: 2004; Oprawa: miękka;
System HACCP bazuje na siedmiu zasadach, z których pierwsza to przeprowadzenie analizy zagrożeń, druga zaś określenie krytycznych punktów kontrolnych (CCP).Opracowanie pozwoli samodzielnie, bez pomocy konsultanta, zidentyfikować zagrożenia na...
pozycja niedostępna