pokaz koszyk
rozwiń menu

Wydawnictwo REA - strona 44


okładka książki - Mała strojnisia. Nowe kreacje 1

Mała strojnisia. Nowe kreacje 1

Książka. Wydawnictwo: REA; Kategoria: Książki / Dla dzieci / Literatura dziecięca; Rok wydania: 2007; Oprawa: ;
Mała strojnisia. Nowe kreacje Kontynuacja książeczek, które zapewniają wspaniałą zabawę i ćwiczenie sprawności...
pozycja niedostępna

okładka książki - Mięsa i mięsiwa

Mięsa i mięsiwa

Książka. Wydawnictwo: REA; Kategoria: Książki / Poradniki / Kuchnia; Rok wydania: 2008; Oprawa: miękka;
Mięso, mięso, mięsiwo jadamy je chętnie i często. Jest smaczne i posilne.Można z niego przygotować bardzo urozmaicone i atrakcyjne...
pozycja niedostępna

okładka książki - Chińska kuchnia na polskim stole

Chińska kuchnia na polskim stole

Książka. Wydawnictwo: REA; Kategoria: Książki / Poradniki / Kuchnia; Rok wydania: 2008; Oprawa: miękka;
Kuchnia chińska to jedna z najstarszych tradycji kulinarnych na świecie. Jest jedyna niepowtarzalna i niezwykła warta więc naśladowania. Wymaga wprawdzie specjalnych naczyń produktów i przypraw ale są one dostępne w naszych sklepach warto...
pozycja niedostępna

okładka książki - Szybkie dania

Szybkie dania

Książka. Wydawnictwo: REA; Kategoria: Książki / Poradniki / Kuchnia; Rok wydania: 2008; Oprawa: miękka;
Żyjemy w szybkim tempie zwłaszcza w dużych miastach. Nie mamy czasu na gotowanie w domu, bo to wymaga zrobienia zakupów, a potem...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Obsługa konsumenta w hotelarstwie cz. 1. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa

Obsługa konsumenta w hotelarstwie cz. 1. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa

Podręcznik. Wydawnictwo: REA; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2011; Oprawa: miękka;
Treści kształcenia zostały podzielone na dwie części i ujęte zostały w następujących działach związanych z: rodzajami usług świadczonych przez gastronomię hotelową, wpływem kultury osobistej i etyki na jakość świadczonych usług, techniką oraz...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - My Profession. Ćwiczenia. Język angielski dla szkół gastronomicznych

My Profession. Ćwiczenia. Język angielski dla szkół gastronomicznych

Podręcznik. Wydawnictwo: REA; Kategoria: Podręczniki / Języki obce / język angielski; Rok wydania: 2012; Oprawa: miękka;
MY PROFESSION Ćwiczenia z języka angielskiego dla zawodowych i średnich szkół gastronomicznych dla zawodów: - kucharz małej gastronomii, - kucharz, - technik organizacji usług gastronomicznych, - technik żywienia i gospodarstwa domowego. Podręczniki...
pozycja niedostępna

okładka książki - Produkcja zwierzęca cz. 1. Podręcznik

Produkcja zwierzęca cz. 1. Podręcznik

Książka. Wydawnictwo: REA; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2012; Oprawa: miękka;
Podręcznik stanowi kompendium podstawowej, istotnej dla technika rolnika wiedzy z zakresu produkcji zwierzęcej, która pomoże ukształtować profesjonalne umiejętności i postawy zawodowe. Wiedza z zakresu przedmiotu produkcja zwierzęca jest podana w...
pozycja niedostępna

okładka książki - Produkcja roślinna cz. 1. Podręcznik

Produkcja roślinna cz. 1. Podręcznik

Książka. Wydawnictwo: REA; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2009; Oprawa: miękka;
W części pierwszej podano informacje dotyczące glebowych i klimatycznych czynników siedliska, zabiegi agrotechniczne. Druga część dotyczy technologii produkcji poszczególnych roślin. Osobny rozdział poświęcono produkcji roślinnej w...
pozycja niedostępna

okładka książki - Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 2. Podręcznik dla zawodu kucharz w technikum i szkole policealnej

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 2. Podręcznik dla zawodu kucharz w technikum i szkole policealnej

Książka. Wydawnictwo: REA; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2008; Oprawa: miękka;
Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii. Część II obejmuje mięso, drób, ryby, zakąski, napoje, potrawy wegetariańskie i jarskie oraz kuchnię staropolską, polską współczesną i...
pozycja niedostępna

okładka książki - Marketing w hotelarstwie

Marketing w hotelarstwie

Książka. Wydawnictwo: REA; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2007; Oprawa: miękka;
Książka skierowana jest do osób związanych lub zainteresowanych skutecznym marketingiem usług hotelarskich w aspekcie praktycznym - czyli wszystkim hotelarzom, jak również uczniom/studentom szkół i...
pozycja niedostępna

okładka książki - Organizacja pracy w hotelarstwie cz. 1

Organizacja pracy w hotelarstwie cz. 1

Książka. Wydawnictwo: REA; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2010; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie technik...
pozycja niedostępna

okładka książki - Trójwymiarowe. Kot w butach

Trójwymiarowe. Kot w butach

Książka. Wydawnictwo: REA; Kategoria: Książki / Dla dzieci / Książeczki dla najmłodszych; Rok wydania: 2007; Oprawa: twarda;
Trójwymiarowa, bogato ilustrowana książeczka dla...
pozycja niedostępna

okładka książki - Moja pierwsza książka o piłce nożnej

Moja pierwsza książka o piłce nożnej

Książka. Wydawnictwo: REA; Kategoria: Książki / Dla dzieci / Literatura dziecięca; Rok wydania: 2012; Oprawa: twarda;
Kiążka ta jest przeznaczona dla dzieci chcących nauczyć się grać w piłkę...
pozycja niedostępna

okładka książki - Moja pierwsza książka o jeździe konnej

Moja pierwsza książka o jeździe konnej

Książka. Wydawnictwo: REA; Kategoria: Książki / Dla dzieci / Literatura dziecięca; Rok wydania: 2007; Oprawa: twarda;
Książka przeznaczona dla dzieci od 12 roku życia chcących nauczyć się jeździć...
pozycja niedostępna

okładka książki - Podstawy rachunkowości i finansów w hotelarstwie

Podstawy rachunkowości i finansów w hotelarstwie

Książka. Wydawnictwo: REA; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2007; Oprawa: miękka;
Jest to podręcznik opracowany zgodnie z podstawą programową oraz programem nauczania dla zawodu technik hotelarstwa. Celem niniejszego opracowania jest umożliwienie uczniom i słuchaczom zapoznanie się z podstawowymi zagadnieniami...
pozycja niedostępna

okładka książki - Zbiór zadań z podstaw rachunkowości i finansów w hotelarstwie

Zbiór zadań z podstaw rachunkowości i finansów w hotelarstwie

Książka. Wydawnictwo: REA; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2008; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodu Technik...
pozycja niedostępna

okładka książki - Sudoku-Sumo 2

Sudoku-Sumo 2

Książka. Wydawnictwo: REA; Kategoria: Książki / Poradniki / Hobby; Rok wydania: 2007; Oprawa: miękka;
SuDoku - nie dość, ze pochodzi z Japonii, to jescze dorównuje najpopularniejszej dyscyplinie sportowej tego kraju:...
pozycja niedostępna

okładka książki - Sudoku-Sumo 1

Sudoku-Sumo 1

Książka. Wydawnictwo: REA; Kategoria: Książki / Poradniki / Hobby; Rok wydania: 2007; Oprawa: miękka;
SuDoku - nie dość, ze pochodzi z Japonii, to jescze dorównuje najpopularniejszej dyscyplinie sportowej tego kraju:...
pozycja niedostępna

okładka książki - Dziecko śpi. Seria: Rozwój dziecka

Dziecko śpi. Seria: Rozwój dziecka

Książka. Wydawnictwo: REA; Kategoria: Książki / Poradniki / Psychologia i rodzina; Rok wydania: 2007; Oprawa: miękka;
Dobre nawyki snu Wzrost i rozwój Przesypianie nocy Drzemki w dzień Potrzeba snu Oznaki...
pozycja niedostępna

okładka książki - Gdy dziecko płacze. Seria: Rozwój dziecka

Gdy dziecko płacze. Seria: Rozwój dziecka

Książka. Wydawnictwo: REA; Kategoria: Książki / Poradniki / Psychologia i rodzina; Rok wydania: 2007; Oprawa: miękka;
Zrozumieć płacz Reagowanie Uspokajające przedmioty Pocieszanie Masaż Schematy płaczu Ząbkowanie Więź uczuciowa Uporczywy...
pozycja niedostępna

Strona 44 z 61 : «pierwsza...4243444546...ostatnia» (1208 pozycji)