pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Towar jako przedmiot handlu. Podręcznik. Prowadzenie sprzedaży. Tom 1

Dane szczegółowe:
Wydawca: eMPi2 Mariana Pietraszewskiego
Rok wyd.: 2013
Oprawa: miękka
Ilość stron: 324 s.
Wymiar: 165x235 mm
EAN: 9788362325689
ISBN: 978-83-6232-568-9
Data: 2015-05-12
Cena wydawcy: 27.00 złpozycja niedostępna

Opis podręcznika:

Podręcznik podzielony jest na trzy części. W części pierwszej OGÓLNA CHARAKTERYSTYKA TOWARÓW opisano: asortyment towarowy, jakość, magazynowanie, transport, opakowanie, oznakowanie i konserwację towarów. W części drugiej CHARAKTERYSTYKA TOWAROZNAWCZA ŻYWNOŚCI przedstawiono: mleko i przetwory mleczne, mięso i przetwory mięsne, drób i przetwory drobiowe, jaja, ryby i przetwory rybne, tłuszcze, owoce, warzywa, grzyby i ich przetwory, ziemniaki i przetwory ziemniaczane, zboża i przetwory zbożowe, cukier, miód i wyroby cukiernicze, koncentraty spożywcze, używki i przyprawy roślinne oraz napoje alkoholowe i bezalkoholowe. W części trzeciej CHARAKTERYSTYKA TOWAROZNAWCZA ARTYKUŁÓW NIEŻYWNOŚCIOWYCH opisano: szkło i wyroby ze szkła, wyroby ceramiczne, surowce i wyroby włókiennicze, skórę i wyroby skórzane, papier i wyroby papiernicze, artykuły chemii gospodarczej, wyroby kosmetyczne i perfumeryjne oraz tworzywa sztuczne.

Na końcu każdego rozdziału zamieszczono pytania testowe i zadania.

Podręcznik „Towar jako przedmiot handlu. Podręcznik. Prowadzenie sprzedaży. Tom 1” - oprawa miękka - Wydawca: eMPi2 Mariana Pietraszewskiego.