pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Zeszyt ćwiczeń cz. 1

Dane szczegółowe:
Wydawca: eMPi2 Mariana Pietraszewskiego
Rok wyd.: 2007
Oprawa: miękka
Ilość stron: 144 s.
Wymiar: 165x235 mm
EAN: 9788389287472
ISBN: 978-83-8928-747-2
Data: 2017-12-06
Cena wydawcy: 15.00 złpozycja niedostępna

Opis podręcznika:

Zeszyt przeznaczony do nauki zawodu kucharz małej gastronomii oraz zawodów gastronomicznych na poziomie technikum, np. kucharz, kelner, technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych.

Doskonałe materiały, które mogą być wykorzystywane do opanowania i utrwalenia wiadomości, a także jako sprawdziany wiedzy i ...książka kucharska z dobrymi, nietypowymi recepturami. Zeszyty zawierają zestawy zadań, dotyczące: w cz. 1: produktów spożywczych, produkcji gastronomicznej, zastosowania warzyw, grzybów, owoców, mleka, jaj, mąki i kasz w technologii gastronomicznej. Obejmuje również techniki sporządzania zup i sosów oraz ciast. W każdym temacie zamieszczono różne typy zadań testowych pomagających w przygotowaniu do egzaminu zawodowego.

Podręcznik „Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Zeszyt ćwiczeń cz. 1” - oprawa miękka - Wydawca: eMPi2 Mariana Pietraszewskiego.