pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:
Podręczniki »
»
Organizacja pracy w hotelarstwie 2. Podręcznik do nauki zawodu. Technik...
podręcznik:

Organizacja pracy w hotelarstwie 2. Podręcznik do nauki zawodu. Technik Hotelarstwa

Dane szczegółowe:
Wydawca: REA
Rok wyd.: 2008
Oprawa: miękka
Ilość stron: 270 s.
Wymiar: 170x240 mm
EAN: 9788375440218
ISBN: 978-83-7544-021-8
Data: 2009-02-25
43.47 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 48 h

Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa.

Podręcznik „Organizacja pracy w hotelarstwie 2. Podręcznik do nauki zawodu. Technik Hotelarstwa” - oprawa miękka - Wydawca: REA. Cena 43.47 zł. Zapraszamy na zakupy!

Oceń, napisz recenzję/opinię [+]
Produkty podobne:
Żywienie i usługi gastronomiczne - okładka podręcznika
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VI. Zasady... Anna Kołłajtis-Dołowy, Katarzyna Kozłowska, Barbara Pietruszka
Obsługa turystyczna cz. 1. Organizacja - okładka podręcznika
Obsługa turystyczna cz. 1. Organizacja imprez... Agnieszka Swastek, Dorota Sydorko-Raszewska