pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:
 
Księgarnia »
Książki »
»
Zarządzanie jakością żywności
książka:

Zarządzanie jakością żywności

Dane szczegółowe:
Wydawca: WNT
Rok wyd.: 2005
Oprawa: miękka
Ilość stron: 412 s.
Wymiar: 170x240 mm
EAN: 9788320429664
ISBN: 978-83-2042-966-4
Data: 2008-11-13
35.30  39.00  3.7 do koszyka pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 1-3 dni

Zarządzanie jakością żywności - P.A. Luning, W.J. Marcelis, W.M.F. Jongen - opis książki:

Pierwsze profesjonalne opracowanie, w którym zarządzanie jakością żywności zostało przedstawione w ujęciu technologiczno-menedżerskim. Głównym elementem tego ujęcia jest nowoczesne zastosowanie technologicznych i menedżerskich teorii jakości tak, aby można było prognozować funkcjonowanie systemów kontroli jakości oraz je doskonalić. Ten unikatowy podręcznik będzie przydatny zarówno pracownikom naukowym, jak i kadrze pracującej w przemyśle oraz nauczycielom akademickim i studentom interesującym się, w szerokim zakresie, zagadnieniami produkcji żywności i polityki żywnościowej.

Książka „Zarządzanie jakością żywności” - oprawa miękka - Wydawnictwo WNT.

Książka posiada 412 stron i została wydana w 2005 r.

Oceń, napisz recenzję/opinię [+]
  Bądź pierwszy - napisz opinię, recenzję o książce "Zarządzanie jakością żywności"
Produkty podobne:
Praktyka zarządzania jakością wyrobów - okładka książki
Praktyka zarządzania jakością wyrobów i usług Jana Stofkova, Stanisław Borkowski
Doskonalenie zarządzania organizacją. - okładka książki
Doskonalenie zarządzania organizacją. Teoria i... Monika Boguszewicz-Kreft, Renata Gmińska, Katarzyna Sokołowska (red.)