pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Zarządzanie jakością żywności

Dane szczegółowe:
Wydawca: WNT
Rok wyd.: 2005
Oprawa: miękka
Ilość stron: 412 s.
Wymiar: 170x240 mm
EAN: 9788320429664
ISBN: 978-83-2042-966-4
Data: 2008-11-13
Cena wydawcy: 39.00 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Pierwsze profesjonalne opracowanie, w którym zarządzanie jakością żywności zostało przedstawione w ujęciu technologiczno-menedżerskim. Głównym elementem tego ujęcia jest nowoczesne zastosowanie technologicznych i menedżerskich teorii jakości tak, aby można było prognozować funkcjonowanie systemów kontroli jakości oraz je doskonalić. Ten unikatowy podręcznik będzie przydatny zarówno pracownikom naukowym, jak i kadrze pracującej w przemyśle oraz nauczycielom akademickim i studentom interesującym się, w szerokim zakresie, zagadnieniami produkcji żywności i polityki żywnościowej.

Książka "Zarządzanie jakością żywności" - P.A. Luning, W.J. Marcelis, W.M.F. Jongen - oprawa miękka - Wydawnictwo WNT. Książka posiada 412 stron i została wydana w 2005 r.