pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:
 
Księgarnia »
Książki »
»
Społeczne kompetencje studentów do pracy w wolontariacie
książka:

Społeczne kompetencje studentów do pracy w wolontariacie

Dane szczegółowe:
Wydawca: Uniwersytet Marii Curie - Skłodowskiej
Rok wyd.: 2010
Oprawa: miękka
Ilość stron: 172 s.
Wymiar: 170x240 mm
EAN: 9788322732144
ISBN: 978-83-227-3214-4
Data: 2010-10-22
6.86  30.00  23.14 do koszyka pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 7 dni

Społeczne kompetencje studentów do pracy w wolontariacie - Anna Kanios - opis książki:

Niniejsza książka wpisuje się w nurt pedagogiki humanistycznej pedagogiki modernizacji społecznych i nurt teoretyczno-empiryczny pedagogiki społecznej. Należy podkreślić że zaprezentowane przez Autorkę wyniki badań inspirują do podjęcia i projektowania działań które umożliwiają studentom podwyższenie poziomu społecznych kompetencji do pracy na zasadzie wolontariatu bowiem edukacja do wolontariatu to droga do demokracji. Opracowanie stanowi wartościową pozycję nie tylko ze względu na jego walory poznawcze ale również ze względu na niewielką liczbę badań naukowych poświęconych problematyce wolontariatu. Publikacja jest adresowana do studentów nauk społecznych politologów nauczycieli szkół średnich i środowisk akademickich oraz działaczy społeczno-politycznych.

Książka „Społeczne kompetencje studentów do pracy w wolontariacie” - oprawa miękka - Wydawnictwo Uniwersytet Marii Curie - Skłodowskiej.

Książka posiada 172 stron i została wydana w 2010 r.

Oceń, napisz recenzję/opinię [+]
  Bądź pierwszy - napisz opinię, recenzję o książce "Społeczne kompetencje studentów do pracy w wolontariacie"
Anna Kanios - autor m.in.:
Profile kompetencji społecznych - okładka książki
Profile kompetencji społecznych osób pracujących... Marta Czechowska-Bieluga, Anna Kanios, Ewa Sarzyńska;
Kupujący tę pozycję zamówili również:
Tu się pracuje! Socjologiczne studium - okładka książki
Tu się pracuje! Socjologiczne studium pracy zawodowej... Jacek Gądecki, Marcin Jewdokimow, Magdalena Żadkowska
Produkty podobne: