pokaz koszyk
autor tytuł  24h
Produkcja zwierzęca cz. 2. Podręcznik

podręcznik: Produkcja zwierzęca cz. 2. Podręcznik

Dane szczegółowe:

  • Wydawca: REA
  • Rok wydania:
  • Oprawa: miękka
  • Ilość stron: 368 s.
  • Wymiar: 165x235 mm
  • EAN: 9788375441116
  • ISBN: 9788375441116
  • Data: 2010-03-19
Cena: 19.99 złpozycja niedostępna

Produkcja zwierzęca cz. 2. Podręcznik - opis produktu:

Podręcznik stanowi kompendium podstawowej, istotnej dla technika rolnika z zakresu produkcji zwierzęcej, która pomoże ukształtować profesjonalne umiejętności i podstawy zawodowe.

Wiedza z zakresu przedmiotu produkcja zwierzęca jest podana w trzech częściach podręcznika. Jej opanowanie pomoże w realizowaniu przyszłych zadań zawodowych.

W 2 części podręcznika podano informacje dotyczące technologicznych podstaw - chowu i hodowli bydła; - chowu owiec, kóz, trzody chlewnej, koni; - produkcji drobiarskiej.

Oceń, napisz recenzję/opinię [+]
  Bądź pierwszy - napisz opinię, recenzję!

Kupujący tę pozycję zamówili również:

Produkty podobne:

Produkcja zwierzęca. Podręcznik do nauki zawodu technik rolnik, technik ogrodnik, technik mechanizacji rolnictwa cz. 1
Ewa Marciniak-Kulka
Produkcja zwierzęca. Podręcznik do nauki zawodu...
Rok wydania: 2014 Oprawa: miękka
Produkcja zwierzęca. Podręcznik do nauki zawodu technik rolnik w technikum i szkole policealnej cz. 3
Elżbieta Bombik, Krzysztof Górski, Stanisław Kondracki
Produkcja zwierzęca. Podręcznik do nauki zawodu...
Rok wydania: 2013 Oprawa: miękka
Organizowanie środków technicznych w celu realizacji procesów transportowych. Podręcznik do nauki zawodu. Technik logistyk. Kwalifikacja A.31.2
Marcin Deja, Wojciech Matysiak, Paweł Śliżewski
Organizowanie środków technicznych w celu realizacji...
Rok wydania: 2015 Oprawa: miękka
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Szkoła ponadgimnazjalna. Technologia gastronimiczna. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych cz. 1
Anna Kmiołek
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Szkoła...
Rok wydania: 2013 Oprawa: miękka
Funkcjonowanie przedsiębiorstw. Podstawy funkcjonowania przedsiębiorstw cz. 2. Kwalifikacja A.35.1. Podręcznik do nauki zawodu Technik ekonomista
Damian Dębski, Paweł Dębski
Funkcjonowanie przedsiębiorstw. Podstawy funkcjonowania...
Rok wydania: 2013 Oprawa: miękka
Organizacja produkcji gastronomicznej. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.2
Anna Kmiołek
Organizacja produkcji gastronomicznej. Szkoła...
Rok wydania: 2013 Oprawa: miękka
Sobota, 05 Września 2015 roku.