pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko: autor tytuł  24h
Księgarnia »
Książki »
»
Menedżer gastronomii cz. 1
książka:

Menedżer gastronomii cz. 1

Dane szczegółowe:
Wydawca: MOJA Consulting
Rok wyd.: 2017
Oprawa: miękka
Ilość stron: 263 s.
EAN: 9788393944835
ISBN: 978-83-9394-483-5
Data: 2017-03-27
Cena: 55.02  Cena wydawcy: 85.00 zł Oszczędzasz: 29.98 do koszyka pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 3-5 dni

Menedżer gastronomii cz. 1 - Jan M. Mołoniewicz - opis książki:

Nowość wydawnicza, jedyna taka pozycja na polskim rynku.

Ten wyjątkowy poradnik to kompendium wiedzy o zarządzaniu gastronomią w dwóch częściach. Część pierwsza dotyczy: otwierania lokalu, marketingu, menu, obsługi gościa oraz zarządzania jakością. Część druga: zaopatrzenia, kontroli kosztów i zysków, zarządzania siecią lokali oraz zarządzania personelem.

Wiedza zawarta w książce jest wynikiem wielu lat pracy autora na różnych stanowiskach w firmach gastronomicznych. Doświadczenie akademickie i praca jako doradca biznesowy są dodatkową gwarancją, że przedstawione tematy zawierają wiedzę opartą na solidnych biznesowych podstawach i sprawdzoną na polskim rynku. Szerokie doświadczenie zawodowe autora sprawia, że książka ma charakter niezwykle praktyczny.

W poradniku podano wiele przykładów - wszystkie one są zaczerpnięte z życia. Stanowią fragment polskiej rzeczywistości gastronomicznej i służą za dobrą podstawę do przemyśleń.

"Menedżer gastronomii", podobnie jak poprzednia książka tego autora "Ciemna strona Gastronomii - jak skutecznie przeciwdziałać nieuczciwości pracowników", zawiera przykłady gotowych do zastosowania narzędzi menedżerskich, jest napisana w przystępnej formie, a lekturę uprzyjemniają satyryczne rysunki.

Poradnik ten polecany jest przez ekspertów od zarządzania lokalami gastronomicznymi.

Jan Marek Mołoniewicz (MBA) - praktyk gastronomii oraz specjalista zarządzania z wieloletnim doświadczeniem w sieciach restauracji w Polsce i za granicą. Znany ekspert i doradca, właściciel firmy szkoleniowej, trener oraz autor poradników biznesowych. Pomysłodawca i wykładowca studiów podyplomowych "Nowoczesna organizacja i zarządzanie w gastronomii" w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie.

Książka „Menedżer gastronomii cz. 1” - oprawa miękka - Wydawnictwo MOJA Consulting.

Książka posiada 263 stron i została wydana w 2017 r.

Oceń, napisz recenzję/opinię [+]
  Bądź pierwszy - napisz opinię, recenzję o książce "Menedżer gastronomii cz. 1"
Jan M. Mołoniewicz - autor m.in.:
Menedżer gastronomii cz. 2 - okładka książki
Menedżer gastronomii cz. 2 Jan M. Mołoniewicz;
Kupujący tę pozycję zamówili również:
Menedżer gastronomii cz. 2 - okładka książki
Menedżer gastronomii cz. 2 Jan M. Mołoniewicz
Produkty podobne:
Oceny pracownicze w służbie cywilnej - okładka książki
Oceny pracownicze w służbie cywilnej Leszek Syguła, Iwona Sługocka
Career Paths. Environmental Engineering - okładka książki
Career Paths. Environmental Engineering Virginia Evans, Jenny Dooley, Kenneth Rodgers