pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Księgarnia »
Indeks autorów »
Magdalena Kaźmierczak

Magdalena Kaźmierczak - autor


okładka podręcznika - Zbiór zadań z gastronomii. Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz
Magdalena Kaźmierczak

Zbiór zadań z gastronomii. Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2018; Oprawa: miękka;
Zbiór zadań pozwala ćwiczyć umiejętności liczenia wszystkich elementów z jakimi pracownik w zawodach kucharza i technika żywienia i usług gastronomicznych będzie miał do czynienia. Zadania są zebrane w czterech rozdziałach. Pierwszy...
61.98 
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka podręcznika - Praktyczna nauka zawodu Pracownia produkcji cukierniczej T.4. Cukiernik technik technologii żywności
Magdalena Kaźmierczak

Praktyczna nauka zawodu Pracownia produkcji cukierniczej T.4. Cukiernik technik technologii żywności

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
W części teoretycznej pracowni skrótowo przypomniano wiadomości dotyczące produkcji wyrobów cukierniczych. Wskazano najczęściej występujące wady gotowych produktów i półproduktów oraz błędy do nich prowadzące. Karty pracy...
pozycja niedostępna

okładka książki - Przygody Blucka
Magdalena Kaźmierczak

Przygody Blucka

Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwo Poligraf ; Kategoria: Książki / Dla dzieci / Literatura dziecięca; Rok wydania: 2020; Oprawa: miękka;
Magdalena Kaźmierczak - krakowianka z urodzenia i dorastania - jak mówi o sobie. Autorka materiałów szkoleniowych dla nauczycieli i podręczników do kształcenia zawodowego, tym razem kieruje swoją książkę do młodszych czytelników....
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Zbiór zadań z gastronomii. Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz
Magdalena Kaźmierczak

Zbiór zadań z gastronomii. Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2018; Oprawa: miękka;
Zbiór zadań pozwala ćwiczyć umiejętności liczenia wszystkich elementów z jakimi pracownik w zawodach kucharza i technika żywienia i usług gastronomicznych będzie miał do czynienia. Zadania są zebrane w czterech rozdziałach. Pierwszy...
62.17 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Technologie produkcji cukierniczej Wyroby cukiernicze Podręcznik Tom 2 Część 1 T.4 Technik technologii żywności cukiernik. Technikum Zasadnicza szkoła zawodowa
Magdalena Kaźmierczak

Technologie produkcji cukierniczej Wyroby cukiernicze Podręcznik Tom 2 Część 1 T.4 Technik technologii żywności cukiernik. Technikum Zasadnicza szkoła zawodowa

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2021; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Przedstawia zasady bezpiecznego funkcjonowania...
64.33 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Praktyczna nauka zawodu. Pracownia produkcji cukierniczej. Kwalifikacja T.4. Cukiernik, technik technologii żywności
Magdalena Kaźmierczak

Praktyczna nauka zawodu. Pracownia produkcji cukierniczej. Kwalifikacja T.4. Cukiernik, technik technologii żywności

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
W części teoretycznej pracowni skrótowo przypomniano wiadomości dotyczące produkcji wyrobów cukierniczych. Wskazano najczęściej występujące wady gotowych produktów i półproduktów oraz błędy do nich prowadzące. Karty pracy...
69.44 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Technologie produkcji cukierniczej. Zasadnicza szkoła zawodowa. Podręcznik cz. 2
Magdalena Kaźmierczak

Technologie produkcji cukierniczej. Zasadnicza szkoła zawodowa. Podręcznik cz. 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2021; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Przedstawia zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cukierniczego,...
62.17 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka książki - Ryzyko ciągłość biznesu odpowiedzialność społeczna
Magdalena Kaźmierczak, Sławomir Zapłata

Ryzyko ciągłość biznesu odpowiedzialność społeczna

Książka. Wydawnictwo: Wolters Kluwer business ; Kategoria: Książki / Humanistyka / Prawo; Rok wydania: 2011; Oprawa: twarda;
W monografii przedstawione zostały podejścia do zarządzania kryzysowego, antykryzysowego w ramach zarządzania ryzykiem oraz ich wpływ na zarządzanie ciągłością biznesową. W książce omówiono między innymi: - rolę i znaczenie systemu zarządzania...
pozycja niedostępna