pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Testy przygotowujące do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

Dane szczegółowe:
Wydawca: eMPi2 Mariana Pietraszewskiego
Rok wyd.: 2016
Oprawa: miękka
Ilość stron: 99 s.
Wymiar: 165x235 mm
EAN: 9788365149213
ISBN: 978-83-6514-921-3
Data: 2016-09-06
Cena wydawcy: 17.00 złpozycja niedostępna

Opis podręcznika:

240 zadań testowych
6 zadań praktycznych
oprawa miękka
Zbiór zawiera sześć zestawów przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Każdy zestaw zawiera 40 zadań testowych oraz jedno zadanie praktyczne. Testy zostały przygotowane zgodnie z podstawą programową dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych.

Podręcznik „Testy przygotowujące do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych” - oprawa miękka - Wydawca: eMPi2 Mariana Pietraszewskiego.