pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Przygotowanie i wydawanie dań Kwal. HGT.02. cz.2

autor:

Anna Kmiołek-Kizara

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2025
Oprawa: miękka
Ilość stron: 360 s.
Wymiar: 169x249 mm
EAN: 9788302228735
ISBN: 978-83-0222-873-5
Data: 2025-07-14
73.40 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 24 h

Opis podręcznika:

Przygotowanie i wydawanie dań. Kwalifikacja HGT.02. Podręcznik do zawodu kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2

Podręcznik „Przygotowanie i wydawanie dań Kwal. HGT.02. cz.2” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP. Cena 73.40 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.