
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP |
Rok wyd.: | 2025 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 232 s. |
Wymiar: | 172x238 mm |
EAN: | 9788302228728 |
ISBN: | 978-83-0222-872-8 |
Data: | 2025-07-14 |
73.40
pozycja dostępna
Wyślemy w czasie: 24 h
×
Opis podręcznika:
Przygotowanie i wydawanie dań. Kwalifikacja HGT.02. Podręcznik do zawodu kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. SPP. Część 1
Podręcznik „Przygotowanie i wydawanie dań Kwal. HGT.02. cz.1” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP. Cena 73.40 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.