pokaz koszyk
autor tytuł  24h
Wybrane metody analizy żywności. Oznaczenie podstawowych składników, substancji dodatkowych i zanieczyszczeń

książka: Wybrane metody analizy żywności. Oznaczenie podstawowych składników, substancji dodatkowych i zanieczyszczeń. autor:

Dane szczegółowe:

Cena wydawcy: 24.00 złpozycja niedostępna

Wybrane metody analizy żywności.... - opis produktu:

Materiały Dydaktyczne nr 196.

Wydanie 2 poprawione.

Oceń, napisz recenzję/opinię [+]
  Bądź pierwszy - napisz opinię, recenzję!

Kupujący Wybrane metody analizy żywności.... zamówili również:

Produkty podobne:

okładka - książka
Chemia żywności. Tom 1
Rok wydania: 2015 Oprawa: miękka
okładka - książka
Katarzyna Dobrosz-Teperek, Beata Dasiewicz
Chemia wokół nas. Chemia w kuchni
Rok wydania: 2012 Oprawa: miękka
okładka - książka
Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności
Rok wydania: 2015 Oprawa: miękka
okładka - książka
Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności
Rok wydania: 2013 Oprawa: miękka
okładka - książka
Bożena Chmielewska-Bojarska, Danuta Kaźmierczak
Chemia analityczna. Analiza miareczkowa i wagowa
Rok wydania: 2008 Oprawa: miękka
Sobota, 13 Lutego 2016 roku.