pokaz koszyk
autor tytuł  24h
Wybrane metody analizy żywności. Oznaczenie podstawowych składników, substancji dodatkowych i zanieczyszczeń

książka: Wybrane metody analizy żywności. Oznaczenie podstawowych składników, substancji dodatkowych i zanieczyszczeń autor:

Dane szczegółowe:

Cena wydawcy: 24.00 złpozycja niedostępna

Wybrane metody analizy żywności.... - opis produktu:

Materiały Dydaktyczne nr 196. Wydanie 2 poprawione.

Oceń, napisz recenzję/opinię [+]
  Bądź pierwszy - napisz opinię!

Kupujący tę pozycję zamówili również:

Produkty podobne:

Chemia żywności. Tom 1 - Wydawnictwo WNT
Chemia żywności. Tom 1
Rok wydania: 2015 Oprawa: miękka
Chemia żywności cz. 1. Składniki żywności
Chemia żywności cz. 1. Składniki żywności
Rok wydania: 2014 Oprawa: miękka
Chemia wokół nas. Chemia w kuchni
Katarzyna Dobrosz-Teperek, Beata Dasiewicz
Chemia wokół nas. Chemia w kuchni
Rok wydania: 2012 Oprawa: miękka
Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności
Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności
Rok wydania: 2013 Oprawa: miękka
Chemia analityczna. Analiza miareczkowa i wagowa
Bożena Chmielewska-Bojarska, Danuta Kaźmierczak
Chemia analityczna. Analiza miareczkowa i wagowa
Rok wydania: 2008 Oprawa: miękka
Piątek, 28 Sierpnia 2015 roku.