pokaz koszyk
autor tytuł  24h
Wybrane metody analizy żywności. Oznaczenie podstawowych składników, substancji dodatkowych i zanieczyszczeń
książka:

Wybrane metody analizy żywności. Oznaczenie podstawowych składników, substancji dodatkowych i zanieczyszczeń autor:

Dane szczegółowe:

Cena wydawcy: 24.00 złpozycja niedostępna

Wybrane metody analizy żywności.... - opis produktu:

Materiały Dydaktyczne nr 196. Wydanie 2 poprawione.

Oceń, napisz recenzję/opinię [+]
  Bądź pierwszy - napisz opinię!

Kupujący tę pozycję zamówili również:

Ćwiczenia z podstaw chemii środowiska
L. Wachowski, P. Kirszensztejn (red.)
Ćwiczenia z podstaw chemii środowiska

Produkty podobne:

Chemia żywności. Tom 1 - Wydawnictwo WNT
Chemia żywności. Tom 1
Rok wydania: 2015 Oprawa: miękka
Chemia żywności cz. 1. Składniki żywności
Chemia żywności cz. 1. Składniki żywności
Rok wydania: 2014 Oprawa: miękka
Chemia wokół nas. Chemia w kuchni
Katarzyna Dobrosz-Teperek, Beata Dasiewicz
Chemia wokół nas. Chemia w kuchni
Rok wydania: 2012 Oprawa: miękka
Badania retencyjne i oznaczanie wybranych sulfonamidów w środkach spożywczych metodą micelarnej chromatografii cieczowej
Arkadiusz Szymański
Badania retencyjne i oznaczanie wybranych sulfonamidów...
Oprawa: miękka
Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności
Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności
Rok wydania: 2013 Oprawa: miękka
Chemia analityczna. Analiza miareczkowa i wagowa
Bożena Chmielewska-Bojarska, Danuta Kaźmierczak
Chemia analityczna. Analiza miareczkowa i wagowa
Rok wydania: 2008 Oprawa: miękka
Poniedziałek, 03 Sierpnia 2015 roku.