pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN
Rok wyd.: 2015
Oprawa: miękka
Ilość stron: 418 s.
Wymiar: 165x235 mm
EAN: 9788301182090
ISBN: 978-83-0118-209-0
Data: 2015-09-08
81.02 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 1-3 dni

Opis książki:

W pierwszej części omówiono zagadnienia związane z pomiarami parametrów procesów technologicznych w produkcji żywności. W drugiej części zostały opisane statyczne i dynamiczne właściwości obiektów regulacji automatycznej, właściwości regulatorów i urządzeń wykonawczych, rodzaje analogowych, dyskretnych i mikroprocesorowych układów regulacyjnych oraz sposoby regulacji podstawowych parametrów procesów technologicznych.

Książka "Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności" - Marek Ludwicki, Michał Ludwicki - oprawa miękka - Wydawnictwo Naukowe PWN. Książka posiada 418 stron i została wydana w 2015 r. Cena 81.02 zł. Zapraszamy na zakupy!