pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Podręczny poradnik. Technologa mięsa

Dane szczegółowe:
Wydawca: Elamed
Rok wyd.: 2006
Oprawa: miękka
Ilość stron: 168 s.
Wymiar: 145x205 mm
EAN: 9788391919460
ISBN: 83-919194-6-3
Data: 2008-12-01
Cena wydawcy: 17.50 złpozycja niedostępna

Opis książki:

W przejrzysty i przystępny sposób opisujemy kompetencje czterech wielkich inspekcji: Sanitarnej, Weterynaryjnej, Handlowej oraz Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych. Unikając podręcznikowego stylu, reprezentanci niniejszych instytucji pomogą poruszać się w labiryncie przepisów, a także wyjaśnią, w jakim zakresie ich kompetencje się zazębiają, a w jakim wykluczają. Kompendium wiedzy na temat tego, co każdy technolog wiedzieć powinien. Będzie to zbiór artykułów, które były publikowane na łamach naszego Magazynu. Ich autorem jest Pan Piotr Andrzej Pawłowski, którego przedstawicielom Zakładów Mięsnych przedstawiać nie trzeba. Pan Piotr na co dzień zajmuje się rozwiązywaniem większości problemów technologicznych powstających w produkcji, w polskich Zakładach Mięsnych. Jako wieloletni fachowiec, mający ścisły kontakt z branżą, robi to naprawdę dobrze. W naszym poradniku znajdzie się wszystko, co jest związane z pomocą technologiczną niezbędną do usunięcia problemów produkcyjnych, doradztwem w zakresie dobrania funkcji technologicznej i smaku do produktu, pomocą w kalkulacji produktów, kosztów wydziałowych i zakładowych, a także rozwiązywaniem innych nietypowych spraw.

Książka "Podręczny poradnik. Technologa mięsa" - oprawa miękka - Wydawnictwo Elamed. Książka posiada 168 stron i została wydana w 2006 r.