pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:
 
książka:

Ochrona danych osobowych. Przewodnik po ustawie i RODO ze wzorami

autor:

Maciej Gawroński

(red.)
Dane szczegółowe:
Wydawca: Wolters Kluwer business
Rok wyd.: 2018
Oprawa: miękka
Ilość stron: 856 s.
EAN: 9788381601870
ISBN: 978-83-8160-187-0
Data: 2018-10-31
107.23  129.00  21.77 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 1-3 dni

Ochrona danych osobowych. Przewodnik po ustawie i RODO ze wzorami - Maciej Gawroński - opis książki:

Publikacja to praktyczny kompleksowy przewodnik po nowej polskiej ustawie o ochronie danych osobowych oraz unijnym ogólnym rozporządzeniu o ochronie danych osobowych.

Autorzy szczegółowo omawiają:
- obowiązki administratorów,
- postępowanie przed Prezesem Urzędu Ochrony Danych,
- warunki i tryb certyfikacji,
- postępowanie w sprawach naruszenia przepisów o ochronie danych.

Publikacja zawiera również ponad 30 praktycznych wzorów dokumentów w tym:
- analizę wystąpienia ryzyka naruszenia praw lub wolności w związku z incydentem ochrony danych osobowych,
- procedury odtwarzania systemu po awarii
- zgłoszenie naruszenia ochrony danych osobowych.

Książka „Ochrona danych osobowych. Przewodnik po ustawie i RODO ze wzorami” - oprawa miękka - Wydawnictwo Wolters Kluwer business.

Książka posiada 856 stron i została wydana w 2018 r.

Oceń, napisz recenzję/opinię [+]
  Bądź pierwszy - napisz opinię, recenzję o książce "Ochrona danych osobowych. Przewodnik po ustawie i RODO ze wzorami"
Maciej Gawroński (red.) - autor m.in.:
RODO. Przewodnik ze wzorami - okładka książki
RODO. Przewodnik ze wzorami Maciej Gawroński;
Kupujący tę pozycję zamówili również:
Prawo spadkowe. Seria: Podręczniki - okładka książki
Prawo spadkowe. Seria: Podręczniki Prawnicze Elżbieta Skowrońska-Bocian
Prawo spadkowe - okładka książki
Prawo spadkowe Paweł Księżak
Produkty podobne:
Ochrona danych osobowych w szkole - okładka książki
Ochrona danych osobowych w szkole i przedszkolu.... Joanna Lesińska, Lidia Marciniak, Elżbieta Piotrowska-Albin
RODO. Przewodnik ze wzorami - okładka książki
RODO. Przewodnik ze wzorami Maciej Gawroński