pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Encyklopedia Gotowania. Zupy

Autor książki:

Hanna Szymanderska

Dane szczegółowe:
Wydawca: Prószyński
Rok wyd.: 2003
Oprawa: twarda
Ilość stron: 120 s.
Wymiar: 148x210 mm
EAN: 9788373373815
ISBN: 83-7337-381-0
Data: 2007-04-26
Cena wydawcy: 9.90 złpozycja niedostępna

Opis książki:

"Zupa jest uwerturą..." pisała Lucyna Ćwierczakiewiczowa, znana autorka książek i artykułów z zakresu gospodarstwa domowego. Tak więc kulinarny koncert nie może się bez niej obejść. Odpowiadając na to zapotrzebowanie, oddajemy do rąk czytelników drugi już tom "Encyklopedii gotowania", tym razem poświęcony właśnie zupom. Znajdą tu Państwo receptury na staropolskie barszcze, rosoły i żury, a także świąteczne zupy-kremy oraz bogaty rozdział poświęcony chłodnikom - zupom doskonale nadającym się na letnie upalne dni. Wszystkie przepisy zostały tak podane i zredagowane, że potrawy wykonać mogą nawet kulinarni debiutanci

Książka "Encyklopedia Gotowania. Zupy" - Hanna Szymanderska - oprawa twarda - Wydawnictwo Prószyński. Książka posiada 120 stron i została wydana w 2003 r.