pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Encyklopedia Gotowania. Torty, ciasta przekładane, rolady

Autor książki:

Halina Jachowska

Dane szczegółowe:
Wydawca: Prószyński
Oprawa: twarda
Ilość stron: 96 s.
Wymiar: 148x210 mm
EAN: 9788373378711
ISBN: 83-7337-871-5
Data: 2006-10-02
Cena wydawcy: 9.90 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Tomik przeznaczony specjalnie dla entuzjastów słodkich wypieków, a więc znacznej większości z nas. Któż bowiem odmówi małego kawałka wspaniałego tortu z masą pomarańczowo-migdałową czy lekkiego torciku jogurtowego, ozdobionego sezonowymi owocami. A cóż Państwo powiedzą na roladę bananową czy marcepanową Wszystkie przepisy tych wspaniałych słodkości znajdą Państwo w prezentowanej książeczce i, jak twierdzi autorka, każda pani, posługując się nimi, może zabłysnąć talentem cukierniczym.

Książka "Encyklopedia Gotowania. Torty, ciasta przekładane, rolady" - Halina Jachowska - oprawa twarda - Wydawnictwo Prószyński.