pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Encyklopedia Gotowania. Ryby

Autor książki:

Hanna Szymanderska

Dane szczegółowe:
Wydawca: Prószyński
Oprawa: twarda
Ilość stron: 96 s.
Wymiar: 145x208 mm
EAN: 9788373375864
ISBN: 83-7337-586-4
Data:2001-01-16
Cena wydawcy: 9.90 złpozycja niedostępna

Opis książki:

O zaletach ryb w codziennym żywieniu można pisać w nieskończoność. Są smaczne, lekkostrawne, niskokaloryczne, zawierają witaminy z grupy B oraz A i D, składniki mineralne niezbędne do budowy i wzmocnienia kości oraz wysokowartościowe białka. Dietetycy zaliczają je do najzdrowszych pokarmów. Dlatego przygotowaliśmy nowy tomik zawierający kilkadziesiąt przepisów na te niezwykle cenne dla organizmu dania. Znajdą tu Państwo receptury na smakowite rybne pasztety, zupy oraz dania smażone i pieczone. Wszystkie bardzo smaczne, a przede wszystkim godne rozpropagowania w codziennym żywieniu.

Książka "Encyklopedia Gotowania. Ryby" - Hanna Szymanderska - oprawa twarda - Wydawnictwo Prószyński.