pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Encyklopedia Gotowania. Drugie dania

Autor książki:

Barbara Adamczewska

Dane szczegółowe:
Wydawca: Prószyński
Rok wyd.: 2003
Oprawa: twarda
Ilość stron: 120 s.
Wymiar: 148x210 mm
EAN: 9788374692281
ISBN: 83-7469-228-6
Data: 2006-01-21
Cena wydawcy: 14.90 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Co ugotować na obiad? To pytanie zadają sobie zarówno doświadczone, jak i debiutujące gospodynie domowe. Aby zaoszczędzić Państwu czasu i rozterek, autorka dzieli się swoim doświadczeniem kulinarnym i przedstawia kilkadziesiąt scenariuszy obiadowych. Zawierają one nie tylko potrawę główną, ale i uzupełniające ją dodatki. Wszystkie niezwykle smaczne, niektóre sięgają do źródeł tradycyjnych, inne współczesnych. Znajdą tu Państwo m.in. receptury na rybę duszoną z pomidorami, bitki z pieczarkami czy też pieczone żeberka z porami w sosie winegret.

Książka "Encyklopedia Gotowania. Drugie dania" - Barbara Adamczewska - oprawa twarda - Wydawnictwo Prószyński. Książka posiada 120 stron i została wydana w 2003 r.