pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Dobra Praktyka Higieniczna w sklepie spożywczym i hurtowni. Wzorcowe instrukcje z wyjaśnieniami

Dane szczegółowe:
Wydawca: Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr
Rok wyd.: 2004
Oprawa: miękka
Ilość stron: 56 s.
Wymiar: 165x235 mm
EAN: 9788371879203
ISBN: 83-7187-920-2
Data: 2014-04-09
pozycja niedostępna

Opis książki:

Celem opracowania dobrej praktyki higienicznej jest prowadzenie obrotu artykułami spożywczymi w należytych warunkach sanitarnych i higienicznych zapewniających właściwą jakość zdrowotną wprowadzanych do obrotu środków spożywczych. W pierwszej części niniejszego opracowania przedstawiono zasady higieny według dobrych praktyk higienicznych, jakie powinny być stosowane w każdym sklepie spożywczym, dotyczące m.in. lokalizacji sklepu, utrzymania porządku i czystości, higieny personelu, warunków technicznych maszyn i urządzeń, systemu zaopatrzenia w wodę. W drugiej części zamieszczono wzorcowe instrukcje higieniczne dla sklepu spożywczego wraz z odpowiednimi wyjaśnieniami.

Książka "Dobra Praktyka Higieniczna w sklepie spożywczym i hurtowni. Wzorcowe instrukcje z wyjaśnieniami" - oprawa miękka - Wydawnictwo Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr. Książka posiada 56 stron i została wydana w 2004 r.