pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Chemia żywności. Tom 3. Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności

Dane szczegółowe:
Wydawca: WNT
Rok wyd.: 2014
Oprawa: miękka
Ilość stron: 246 s.
Wymiar: 165x240 mm
EAN: 9788363623500
ISBN: 978-83-6362-350-0
Data: 2013-01-29
Cena wydawcy: 47.00 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Charakterystyka odżywczych i zdrowotnych właściwości składników żywności Chemiczne i biologiczne właściwości witamin Odżywcze i funkcjonalne cechy masła Omówienie alergenów występujących w surowcach i produktach żywnościowych

Książka "Chemia żywności. Tom 3. Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności" - oprawa miękka - Wydawnictwo WNT. Książka posiada 246 stron i została wydana w 2014 r.