pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Chemia żywności. Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności. Tom 3

Dane szczegółowe:
Wydawca: WNT
Rok wyd.: 2009
Oprawa: miękka
Ilość stron: 248 s.
Wymiar: 162x236 mm
EAN: 9788320436303
ISBN: 978-83-2043-630-3
Data: 2010-02-09
Cena wydawcy: 46.20 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Charakterystyka odżywczych i zdrowotnych właściwości składników żywności.
Chemiczne i biologiczne właściwości witamin.
Odżywcze i funkcjonalne cechy masła.
Omówienie alergenów występujących w surowcach i produktach żywnościowych.

Książka "Chemia żywności. Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności. Tom 3" - oprawa miękka - Wydawnictwo WNT. Książka posiada 248 stron i została wydana w 2009 r.