pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Biologicznie aktywne peptydy i białka żywności

Autor książki:

Jerzy Dziuba, Łucja Fornal

Dane szczegółowe:
Wydawca: WNT
Rok wyd.: 2009
Oprawa: twarda
Ilość stron: 480 s.
Wymiar: 170x242 mm
EAN: 9788320435825
ISBN: 978-83-2043-582-5
Data: 2010-01-13
Cena wydawcy: 99.00 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Książka stanowi kompendium wiedzy z zakresu molekularnych i biologicznych właściwości białek i peptydów, które decydują o ich najbardziej istotnym żywieniowym i profilaktycznym oraz terapeutycznym znaczeniu.

Książka "Biologicznie aktywne peptydy i białka żywności" - Jerzy Dziuba, Łucja Fornal - oprawa twarda - Wydawnictwo WNT. Książka posiada 480 stron i została wydana w 2009 r.