pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Badanie towarów spożywczych

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN
Rok wyd.: 2018
Oprawa: miękka
Ilość stron: 300 s.
Wymiar: 165x235 mm
EAN: 9788301200473
ISBN: 978-83-0120-047-3
Data: 2018-08-22
73.01 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 1-3 dni

Opis książki:

Profesor AGH Wiktor Kubiński z zespołem naukowców przedstawia kolejną książkę z towaroznawstwa i badania towarów - tym razem praktyczne kompendium wiedzy dotyczące zastosowania metod badania towarów spożywczych.

Obecna książka zawiera przegląd bardzo wielu metod badania takich towarów spożywczych, jak np.:
-mięso, podroby i przetwory, -drób, jaja i przetwory, -tłuszcze roślinne i zwierzęce -warzywa i owoce czy -przetwory zbożowe. Publikacja kierowana jest przede wszystkim do studentów technologii żywności, towaroznawstwa czy inżynierii produkcji, ale również do praktyków - technologów, specjalistów ds. kontroli jakości itd.

Książka "Badanie towarów spożywczych" - Wiktor Kubiński, Mariusz Niekurzak, Ewa Kubińska-Jabcoń - oprawa miękka - Wydawnictwo Naukowe PWN. Książka posiada 300 stron i została wydana w 2018 r. Cena 73.01 zł. Zapraszamy na zakupy!