pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Księgarnia »
Indeks autorów »
Marzanna T. Zienkiewicz

Marzanna T. Zienkiewicz - autor


okładka podręcznika - Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT. 12 cz. 2
Marzanna T. Zienkiewicz, Joanna Duda

Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT. 12 cz. 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2020; Oprawa: miękka;
Podręcznik przedstawia najnowsze trendy w usługach gastronomicznych. Pokazuje nowatorskie rozwiązania zarówno pod względem sztuki kulinarnej (kuchnia fusion, kuchnia molekularna), jak i świadczenia usług (bufety i przyjęcia tematyczne, catering...
77.28 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. TG.16 cz. 2. Podręcznik
Marzanna T. Zienkiewicz, Joanna Duda, Sebastian Krzy

Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. TG.16 cz. 2. Podręcznik

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Podręcznik omawia zagadnienia związane z bezpieczeństwem żywności i systemami zarządzania nim w gastronomii oraz przedstawia receptury gastronomiczne wraz z ich historią. Poświęca sporo miejsca na wyjaśnienie kwestii zamówień publicznychw...
79.70 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka książki - Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja TG.07. Podręcznik cz. 1. Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz
Marzanna T. Zienkiewicz

Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja TG.07. Podręcznik cz. 1. Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz

Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2018; Oprawa: miękka;
W podręczniku omówiono zagadnienia z zakresu PDG, KPS, BHP oraz kwalifikacji TG07, która dotyczy wyposażenia zakładów gastronomicznych. Publikacja stanowi swoisty przewodnik dla osoby kształcącej się w zawodzie kucharza lub technika żywienia...
32.01 
Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka podręcznika - Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 3. Wyposażenie zakładów gastronomicznych. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Kwalifikacja T.6.2
Marzanna T. Zienkiewicz

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 3. Wyposażenie zakładów gastronomicznych. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Kwalifikacja T.6.2

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do...
pozycja niedostępna

okładka książki - Egzamin zawodowy. Kucharz. Testy i zadania z rozwiązaniami
Marzanna T. Zienkiewicz

Egzamin zawodowy. Kucharz. Testy i zadania z rozwiązaniami

Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2008; Oprawa: miękka;
Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie kucharz. Zawiera testy pytań zbudowane tak, jak rzeczywiste arkusze...
pozycja niedostępna