Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 3. Wyposażenie zakładów gastronomicznych. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Kwalifikacja T.6.2 - Marzanna T. Zienkiewicz - opis podręcznika:
Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do właściwego korzystania z pomieszczeń, urządzeń i sprzętu do sporządzania i ekspedycji potraw i napojów. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
Podręcznik „Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 3. Wyposażenie zakładów gastronomicznych. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Kwalifikacja T.6.2” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP. Cena 49.09 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.