pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:
Podręczniki »
»
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 3. Wyposażenie zakładów...
podręcznik:

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 3. Wyposażenie zakładów gastronomicznych. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Kwalifikacja T.6.2

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2015
Oprawa: miękka
Ilość stron: 184 s.
Wymiar: 170x245 mm
EAN: 978830213590353
ISBN: 978-83-0213-590-3
Data: 2014-01-24
49.09  50.50  1.41 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 24 h

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 3. Wyposażenie zakładów gastronomicznych. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Kwalifikacja T.6.2 - Marzanna T. Zienkiewicz - opis podręcznika:

Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do właściwego korzystania z pomieszczeń, urządzeń i sprzętu do sporządzania i ekspedycji potraw i napojów. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.

Podręcznik „Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 3. Wyposażenie zakładów gastronomicznych. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Kwalifikacja T.6.2” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP. Cena 49.09 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.

Oceń, napisz recenzję/opinię [+]
  Bądź pierwszy - napisz opinię, recenzję o podręczniku "Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 3. Wyposażenie zakładów..."
Marzanna T. Zienkiewicz - autor m.in.:
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. - okładka podręcznika
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych.... Marzanna T. Zienkiewicz, Joanna Duda;
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. - okładka podręcznika
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych.... Marzanna T. Zienkiewicz, Joanna Duda, Sebastian Krzy;
Kupujący tę pozycję zamówili również:
Career Paths Cooking Students Book - okładka podręcznika
Career Paths Cooking Students Book + DigiBook Virginia Evans, Jenny Dooley, Ryan Hayley
Produkty podobne:
Gastronomia. Tom 1. Wyposażenie - okładka podręcznika
Gastronomia. Tom 1. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa... Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz