pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko: autor tytuł  24h
»
»
»
Lech Hryniewiecki

Lech Hryniewiecki - książki lub utwory autora


Żywienie człowieka. Podstawy nauki o żywieniu. Tom 1 - okładka książki
Jan Gawęcki, Lech Hryniewiecki (red.)

Żywienie człowieka. Podstawy nauki o żywieniu. Tom 1

Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe PWN ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2007; Oprawa: miękka;
Żywienie człowieka jest podręcznikiem stanowiącym pełne kompendium wiedzy z zakresu współczesnej nauki o żywieniu i dietetyce. Część pierwsza Podstawy nauki o żywieniu przedstawia cele i zadania tej...
pozycja niedostępna

Żywienie człowieka. Podstawy nauki o żywieniu. Tom 1 - okładka książki
Jan Gawęcki, Lech Hryniewiecki (red.)

Żywienie człowieka. Podstawy nauki o żywieniu. Tom 1

Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe PWN ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2006; Oprawa: miękka;
Żywienie człowieka jest podręcznikiem stanowiącym pełne kompendium wiedzy z zakresu współczesnej nauki o żywieniu i dietetyce. Część pierwszaPodstawy nauki o żywieniu przedstawia cele i zadania tej dziedziny nauki oraz historię jej...
pozycja niedostępna

Żywienie człowieka. Podstawy nauki o żywieniu. Tom 1 - okładka książki
Jan Gawęcki, Lech Hryniewiecki (red.)

Żywienie człowieka. Podstawy nauki o żywieniu. Tom 1

Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe PWN ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2005; Oprawa: miękka;
Kompendium wiedzy z zakresu współczesnej nauki o żywieniu i dietetyki. Część pierwsza przedstawia cele i zadania tej dziedziny nauki oraz historię jej rozwoju, fizjologię trawienia i przyswajania...
pozycja niedostępna

Żywienie człowieka. Podstawy nauki o żywieniu. Tom 1 - okładka książki
Jan Gawęcki, Lech Hryniewiecki (red.)

Żywienie człowieka. Podstawy nauki o żywieniu. Tom 1

Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe PWN ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2008; Oprawa: miękka;
Żywienie człowieka jest podręcznikiem stanowiącym pełne kompendium wiedzy z zakresu współczesnej nauki o żywieniu i dietetyce. Część pierwsza Podstawy nauki o żywieniu przedstawia cele i zadania tej dziedziny nauki oraz historię jej rozwoju,...
pozycja niedostępna