pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Księgarnia »
Indeks autorów »
Bernhard Gahm

Bernhard Gahm - autor


okładka książki - Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin
Bernhard Gahm

Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin

Książka. Wydawnictwo: REA ; Kategoria: Książki / Poradniki / Kuchnia; Rok wydania: 2021; Oprawa: Miękka;
Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób – właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje,...
pozycja niedostępna

okładka książki - Domowa masarnia. ubój, rozbiór mięsa, wyrób wędlin
Bernhard Gahm

Domowa masarnia. ubój, rozbiór mięsa, wyrób wędlin

Książka. Wydawnictwo: DELTA W-Z ; Kategoria: Książki / Poradniki / Kuchnia; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Ten doskonale zilustrowany poradnik prezentuje krok po kroku, czynność po czynności, jak fachowo, w warunkach domowych, dokonuje się uboju świń, bydła, owiec i kóz, a następnie rozbiera ich mięso. Z książki dowiesz się co...
pozycja niedostępna

okładka książki - Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin (+ CD)
Bernhard Gahm

Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin (+ CD)

Książka. Wydawnictwo: REA ; Kategoria: Książki / Poradniki / Kuchnia; Rok wydania: 2012; Oprawa: miękka;
Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić,...
pozycja niedostępna

okładka książki - Wędzenie oraz peklowanie mięsa. Od szynki po żeberka
Bernhard Gahm

Wędzenie oraz peklowanie mięsa. Od szynki po żeberka

Książka. Wydawnictwo: REA ; Kategoria: Książki / Poradniki / Kuchnia; Rok wydania: 2012; Oprawa: miękka;
Oto poradnik z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso.Wieprzowina wołowina baranina dziczyzna czy też drób - właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje ale i poprawia smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje jak solić peklować...
pozycja niedostępna

okładka książki - Kiełbasy własnego wyrobu - 70 przepisów na kiełbasy, pasztety, galarety, szynki
Bernhard Gahm

Kiełbasy własnego wyrobu - 70 przepisów na kiełbasy, pasztety, galarety, szynki

Książka. Wydawnictwo: Multico ; Kategoria: Książki / Poradniki / Kuchnia; Rok wydania: 2006; Oprawa: miękka;
Krucha i chuda kiełbasa, soczysta szynka, smakowity pasztet. Zawsze świeże, pachnące, doprawione według własnego gustu, bez konserwantów. To jest możliwe i wcale nietrudne. Wystarczy dobre mięso, podstawowy sprzęt kuchenny i trochę chęci Tu...
18.80 
Wyślemy w czasie: 24 h