pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Domowa masarnia. ubój, rozbiór mięsa, wyrób wędlin

Autor książki:

Bernhard Gahm

Dane szczegółowe:
Wydawca: DELTA W-Z
Rok wyd.: 2016
Oprawa: miękka
Ilość stron: 148 s.
Wymiar: 170x235 mm
EAN: 9788371758690
ISBN: 978-83-7175-869-0
Data: 2016-10-13
Cena wydawcy: 30.45 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Ten doskonale zilustrowany poradnik prezentuje krok po kroku, czynność po czynności, jak fachowo, w warunkach domowych, dokonuje się uboju świń, bydła, owiec i kóz, a następnie rozbiera ich mięso.

Z książki dowiesz się co można przyrządzić z poszczególnych kawałków mięsa i w jaki sposób należy je prawidłowo konserwować.

Poradnik zawiera liczne przepisy na wyroby mięsne i wędliniarskie domowej roboty.

Książka "Domowa masarnia. ubój, rozbiór mięsa, wyrób wędlin" - Bernhard Gahm - oprawa miękka - Wydawnictwo DELTA W-Z. Książka posiada 148 stron i została wydana w 2016 r.