Strona Główna Księgarni
pokaz koszyk        zkoszty wysyłkiregulaminpomocKontaktmail
  Karty Płatnicze
p Książki l Podręczniki l Audiobook l Reprinty l Antykwariat l Muzyka l Filmy l Nowości l Bestseller k
rog rog
Szukaj:

w kategorii:
autor
tytuł
 24h
  Lista wydawnictw
 
bez kosztów tanie książki
Książki
Rabat za więcej

książka
Wybrane metody analizy żywności. Oznaczenie podstawowych składników, substancji dodatkowych i zanieczyszczeń
powiększ

Maria Małecka (red.)

Wybrane metody analizy żywności. Oznaczenie podstawowych składników, substancji dodatkowych i zanieczyszczeń

Wydawnictwo: Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Ilość stron: 180 s.
Oprawa: miękka
Wymiar: 167x240 mm
ISBN: 9788374172165
ISSN: 1427-1117


Zobacz książki autora:
Maria Małecka



Produkt, książka chwilowo niedostępna lub nakład wyczerpany
Sprawdź inne podobne dostępne produkty lub wydania:
powiększ Jerzy Minczewski, Zygmunt Marczenko
Chemia analityczna. Tom 2. Chemiczne metody analizy ilościowej
powiększ Elżbieta Chmiel-Szukiewicz, Dorota Kijowska, Iwona Zarzyka-Niemiec
Laboratorium chemii organicznej. Metody syntezy i analizy...
powiększ Jadwiga Saba
Wybrane metody instrumentalne stosowane w chemii analitycznej
powiększ Stanisław Kuś, Norbert Obarski
Laboratorium analizy ilościowej

UWAGA!
Jeśli chcecie Państwo otrzymać informacje
o pojawieniu się tego produktu w naszej ofercie,
prosimy o dopisanie swojego adresu e-mail.

e-mail:  
Opis: Wybrane metody analizy żywności. Oznaczenie podstawowych...

Materiały Dydaktyczne nr 196. Wydanie 2 poprawione.


Poleć na:Udostępnij na Facebooku
Kupujący tę pozycję zamówili również:
powiększ L. Wachowski, P. Kirszensztejn (red.)

Ćwiczenia z podstaw chemii środowiska...

powiększ Jan Adamiec (red.)

Ćwiczenia z chemii i technologii oczyszczania gazów

powiększ Jan Milecki, Danuta Brózda, Władysław Boczoń

Biochemia. Wybór ćwiczeń

powiększ Danuta Barałkiewicz

Aspekty metodyczne i specjacyjne oznaczania pierwiastków...

powiększ Aleksandra B. Bojarska

Ćwiczenia laboratoryjne z chemii dla studentów wychowania technicznego

powiększ Krystyna Łangowska

O małej cząsteczce chemicznej niezbędnej do istnienia życia na naszej planecie


Zobacz również inne podobne pozycje dostępne w księgarni:
powiększ Katarzyna Dobrosz-Teperek, Beata Dasiewicz

Chemia wokół nas. Chemia w kuchni

Rok wydania: 2012
Oprawa: miękka
powiększ Arkadiusz Szymański

Badania retencyjne i oznaczanie wybranych sulfonamidów w...


Oprawa: miękka
powiększ

Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności

Rok wydania: 2013
Oprawa: miękka
powiększ

Ilościowa analiza chemiczna. Metody wagowe i miareczkowe

Rok wydania: 2013
Oprawa: miękka

Zobacz również inne pozycje wydawnictwa "Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu" dostępne w księgarni:

sprawdz zamowienie
bestseller
powiększ
Nitrides
Sławomir Podsiadło
39.41 zł
powiększ
Ocena i kontrola jakości wyników
Jacek Namieśnik, Piotr Konieczka,
39.31 zł
powiększ
Odroczony rozrost. Technologia
Hans Huber (red.)
63.17 zł
powiększ
Metody krystalografii
Zofia Kosturkiewicz
35.75 zł
powiększ
Chemia fizyczna 3. Obliczenia
praca zbiorowa
63.65 zł
powiększ
Inżynieria materiałowa
Marek Blicharski
64.49 zł
powiększ
Ćwiczenia laboratoryjne z
Stanisław Chibowski, Elżbieta
29.47 zł
powiększ
powiększ
Wykłady z chemii ogólnej i
Piotr Seliger
24.57 zł
powiększ
Zadania rachunkowe z analizy
Monika Skowron-Jaskólska,
25.91 zł
Sprawdź swoje zamówienie | Koszyk | Koszty dostawy | Regulamin | Polityka Cookies | Pomoc | Kontakt

Adam Gargaś To nieprawda, że wszystkiemu winien jest SYSTEM, jeśli coś nie działa napisz!: Adam
IE 6.0 © 2002-2014 KRAKÓW
Księgarnia Internetowa Poczytaj.pl,
"Dante" G. Baran, G. Fugiel