Logo Księgarni Poczytaj.pl
pokaz koszyk      Koszty dostawy | Regulamin | Pomoc | Kontakt
Karty Płatnicze
rog
rog
Szukaj:

w kategorii:
autor
tytuł
 24h

  Lista wydawnictw
 
bez kosztów tanie książki
Książki
»
Rabat za więcej

książka
książka: Wybrane metody analizy żywności. Oznaczenie podstawowych składników, substancji dodatkowych i zanieczyszczeń

Maria Małecka (red.)

Wybrane metody analizy żywności. Oznaczenie podstawowych składników, substancji dodatkowych i zanieczyszczeń

Wydawnictwo:

Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu


Ilość stron: 180 s.
Oprawa: miękka
Wymiar: 167x240 mm
ISBN: 9788374172165
ISSN: 1427-1117


Zobacz książki autora:



Produkt, książka chwilowo niedostępna lub nakład wyczerpany
UWAGA!
Jeśli chcecie Państwo otrzymać informacje
o pojawieniu się tego produktu w naszej ofercie,
prosimy o dopisanie swojego adresu e-mail.

e-mail:  

Opis: Wybrane metody analizy żywności. Oznaczenie podstawowych składników, substancji...

Materiały Dydaktyczne nr 196. Wydanie 2 poprawione.


Kupujący tę pozycję zamówili również:

Ćwiczenia z podstaw chemii środowiska
L. Wachowski, P. Kirszensztejn (red.)

Ćwiczenia z podstaw chemii środowiska...

Aspekty metodyczne i specjacyjne oznaczania pierwiastków śladowych w wodzie metodą atomowej spektrometrii absorpcyjnej
Danuta Barałkiewicz

Aspekty metodyczne i specjacyjne oznaczania pierwiastków...

Ćwiczenia z chemii i technologii oczyszczania gazów
Jan Adamiec (red.)

Ćwiczenia z chemii i technologii oczyszczania gazów

Ćwiczenia laboratoryjne z chemii dla studentów wychowania technicznego
Aleksandra B. Bojarska

Ćwiczenia laboratoryjne z chemii dla studentów wychowania technicznego

Zobacz również inne podobne pozycje dostępne w księgarni:

Chemia żywności cz. 1. Składniki żywności
praca zbiorowa

Chemia żywności cz. 1. Składniki żywności

Rok wydania: 2014
Oprawa: miękka
Chemia wokół nas. Chemia w kuchni
Katarzyna Dobrosz-Teperek, Beata Dasiewicz

Chemia wokół nas. Chemia w kuchni

Rok wydania: 2012
Oprawa: miękka
Badania retencyjne i oznaczanie wybranych sulfonamidów w środkach spożywczych metodą micelarnej chromatografii cieczowej
Arkadiusz Szymański

Badania retencyjne i oznaczanie wybranych sulfonamidów w...


Oprawa: miękka
Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności

Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności

Rok wydania: 2013
Oprawa: miękka
sprawdz zamowienie
bestseller
Nanorurki węglowe. Otrzymywanie, charakterystyka, zastosowania. ...
Chemiczne metody analizy ilościowej
Andrzej Cygański
Chemiczne metody analizy ilościowej
57.61 zł
Obliczenia z chemii ogólnej i analitycznej dla biologów
Zofia Szponar, Tomasz Pluciński
Obliczenia z chemii ogólnej i analitycznej dla biologów
16.38 zł
Metody teorii grup w chemii
Władimir Starodub, Artur Michalik
Metody teorii grup w chemii
30.58 zł
Chromatografia preparatywna jako proces rozdzielania ...
Dorota Antos, Krzysztof Kaczmarski,
Chromatografia preparatywna jako proces rozdzielania ...
48.05 zł
Sprawdź swoje zamówienie | Koszyk | Koszty dostawy | Regulamin | Polityka Cookies | Pomoc | Kontakt
Adam GargaśTo nieprawda, że wszystkiemu
winien jest SYSTEM, jeśli coś
nie działa napisz!:

Adam

IE 8.0 © 2002-2014 KRAKÓW
Księgarnia Internetowa Poczytaj.pl,
"Dante" G. Baran, G. Fugiel